klantenservice

Verzending

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen €5,95 voor verzendingen binnen Nederland. Vanaf besteding van 50 euro of meer zijn de verzendkosten voor rekening van Charlysz Fashion.


Levertijd
Charlysz Fashion doet haar uiterste best om op werkdagen bestellingen binnen 24 uur nadat de betaling is ontvangen te verzenden. Bestelling geplaatst voor 2 uur 's middags worden in de regel dezelfde dag verzonden. Mocht de bestelling urgent zijn laat dat dan weten bij de opmerkingen, dan proberen we deze met prioriteit te behandelen.

 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Je bestelling wordt middels PostNL verzonden. De pakketjes worden zonder handtekening verzonden. Mocht je niet thuis zijn op het moment van aanbieden dan wordt het pakket bij de buren aangeboden.


Ruilen & Retourneren

Niet 100% tevreden over je artikel en wil je het ruilen of retourneren? Dat kan!

Stuur, voordat je de retour opstuurt, een mailtje naar charlyszfashion@hotmail.com met de reden van je retour.

Zorg ervoor dat je retour binnen 8 dagen na orderdatum weer bij ons binnen is.

Deze kosten komen voor eigen rekening!

 

Het retouradres is:

Charlysz Fashion 

Bagijnhof 66

3311KE

 

Kom je er niet uit of heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of via de telefoon.


Betaling

Betaling

Je kunt op onderstaande  manier je betaling in orde maken:

a.Direct online via Ideal. De betaling zal via betalingsprovider Mollie.com verlopen. Mocht er iets mis gaan tijdens het ideal process dan ontvang je binnen 1 uur een email van Mollie.com met betaal link, waardoor je je betaling alsnog kan voldoen.

b.Je kunt natuurlijk ook langskomen in de winkel en hier cash of met PIN betalen.